De LEVgroep

Logo LEVgroep Geldrop-Mierlo

Inleiding

LEVgroep is de welzijnsorganisatie binnen Geldrop-Mierlo die zich inzet voor alle doelgroepen, waaronder dus ook senioren. De LEVgroep wil mensen inspireren mee te doen aan een samenleving in beweging en daarin is verbinden een sleutelwoorden. Voor senioren heeft de LEVgroep enkele projecten in Geldrop-Mierlo.

Aanbod

Huiskamerprojecten

Een gezellig samenkomen om spelletjes te doen en te kletsen met elkaar.  We hebben een drietal huiskamerprojecten, op de Bleek, de Kettingstraat en het St Jozefplein. Op maandagochtend in de Kettingstraat en op het St. Jozefplein en op woensdagochtend op de Bleek.

Dienstencentra

In de dienstencentra zijn meerdere activiteiten voor senioren, georganiseerd door verschillende clubjes en verenigingen. Bel voor meer informatie daarover naar de LEVgroep 0492-598989.

Ook kunt u een kijkje nemen op onze digitale sociale kaart: www.onsplatform.tv/geldrop-socialekaart

Praktische hulp

We hebben ook een aantal praktische projecten waar u hulp bij kunt vragen.

Activerend/informerend huisbezoek

In het jaar dat u 75 en 80 jaar wordt krijgt u automatisch een brief van de gemeente, waarbij u een informerend bezoek kan aanvragen, waarbij een vrijwilliger u komt informeren over wat er mogelijk is voor u op het gebied van voorzieningen en activiteiten. Maar u kunt deze ook vanaf 55+ zelf aanvragen bij de LEVgroep als u vragen heeft op dit gebied.

Klussendienst

Door ouder worden, ziekte of beperking lukt het niet iedereen om deze klusjes zelf op te pakken. Onze vrijwilligers kunnen daarbij ondersteunen. U kunt vragen of uw klus passend is op 06-40 53 60 27 of via klussenlev@gmail.com. Er is een kleine eigen bijdrage.

Als u op zoek bent naar een activiteit of u heeft hulp nodig denken we altijd graag met u mee! U kunt altijd contact opnemen met de LEVgroep via ons algemene nummer: 0492-598989