Badminton in Mierlo

Logo badmintonvereniging Mierlo

Inleiding

De pilot is (tijdelijk) gestopt vanwege de nieuwste corona maatregelen n.a.v. de persconferentie op dinsdag 13 oktober 2020. 

Vanaf september is het mogelijk om ook op de woensdagochtend te badmintonnen van 10:00 tot 12:00 uur in Sporthal de Weijer te Mierlo.

Iedereen is welkom op elk niveau, vind u het leuk om af en toe thuis in de tuin of op de camping een shuttletje te slaan of hebt u in het verleden al actief gespeeld en wilt u het weer oppikken, kom gerust eens kijken. Gedurende 2 maanden gaan we kijken of deze sportieve woensdagochtend een blijvertje kan worden.

Badminton

Badminton Vereniging Mierlo stelt rackets en shuttles beschikbaar, zodat u in ieder geval kunt kijken of dit voor u een leuke wekelijkse sportactiviteit kan worden. Badminton heeft als grote voordeel dat u al uw spieren nodig heeft en dat u het gehele jaar door deze sport kunt beoefenen.

Doe mee en laat u verrassen door deze leuke sport, wij zorgen voor de juiste begeleiding zodat u snel het spelletje onder controle krijgt.

Kosten

Om de kosten enigszins te drukken vragen wij alle deelnemers elke week om vrijwillig een bijdrage van €2,- in de spaarpot van de BV Mierlo 76 te doneren.

Corona maatregelen

Vanwege het Corona virus worden uiteraard alle RIVM adviezen nageleefd, dit betekent voor een binnensport dat na het spelen iedereen 1.5 meter afstand houdt en dat u regelmatig uw handen wast of ontsmet met aanwezige handgel. 

Hopelijk zien we u snel op woensdag! Dus zet het alvast in uw agenda.