CooL-Programma

Wandelende mensen van CooL-Project

Het CooL-programma wordt aangeboden door Fysiotherapie Braakhuizen. Dit programma is een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) voor volwassenen. Het programma wordt uitgevoerd door een leefstijlcoach, die gericht is op het in kleine, maar haalbare stapjes verbeteren van het leefpatroon om zo een blijvende verandering van de leefstijl te realiseren. Het uiteindelijke doel is het verkrijgen van gewichtsverlies, het verbeteren van de lichamelijke fitheid, het realiseren van gezondheidswinst en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Het programma bestaat uit een basisprogramma van 8 maanden en een onderhoudsprogramma van 16 maanden. Beide programma’s bestaan uit individuele gesprekken en 8 groepsbijeenkomsten. Tijdens de groepsbijeenkomsten worden thema’s behandeld zoals: voeding, beweging, slaap, stress, energiemanagement, tijdmanagement, vitaliteit en ontspanning. Het onderdeel beweging wordt ondersteunt door een van de buurtsportcoaches van Leef!

Meer informatie

Ben je benieuwd wat dit programma nog meer inhoudt, wil je meer informatie of wil je advies inwinnen? Kijk dan op deze website voor meer informatie of neem contact op via onderstaande contactgegevens.

Informatie CooL-Programma

Datum Tijd Locatie

Contact

Fysiotherapie Braakhuizen

Judith Delescen

Sluisstraat 7
5666 AA Geldrop

 

Inschrijven