Aandragen nominaties

Aandragen nominaties

Inleiding

Sinds dit jaar organiseert Leef Geldrop-Mierlo in samenwerking met diverse partijen het Sportgala van het jaar 2019. Het Sportgala zelf zal plaats vinden op 19 juni 2020!

Je nomineert een talent, sportprestatie of coach voor het jaar 2019. De sportwaarderingsprijs is niet aan een jaartal gebonden. Tijdens het Sportgala op 19 juni 2020 zullen de verschillende genomineerde in het zonnetje worden gezet én tevens zullen alle aanwezige jeugdteams gehuldigd worden.

Een sportgala is een terugkerend evenement waarbij diverse nominaties centraal staan. Als organisatie hebben wij dit jaar  gekozen om ons te focussen op de volgende 4 categorieën: 

· Talent t/m 18 jaar van het jaar
· Sportprestatie van het jaar
· Coach van het jaar
· Sportwaarderingsprijs

Van 1 januari t/m 1 maart 2020 kun je namen aandragen voor een van de 4 categorieën via onderstaande formulier. Vergeet niet om in de bovenste regel de juiste categorie te kiezen, waarvoor jij iemand of een team wilt nomineren.

Er is een onafhankelijke vakjury. De juryleden bepalen uit iedereen die is aangedragen welke 3 personen/teams er genomineerd worden per categorie. Vanaf 16 maart 2020 kunnen alle inwoners van Geldrop-Mierlo stemmen op zijn/haar favoriet per categorie. Deze stemmen worden samengevoegd met de onafhankelijke jurybeoordelingen en hier komt dan per categorie een winnaar uit. De winnaars worden tijdens het sportgala bekend gemaakt.

Aanbod

De spelregels zijn als volgt:

1. Van 1 januari t/m 1 maart kunnen online via www.leefgeldrop-mierlo.nl personen en teams aangedragen worden in de vier categorieën. 

2. Iedere vereniging kan per categorie twee kandidaten aandragen. Het is van belang een goede motivatieomschrijving bij de aanmelding te geven. Aanmeldingen zonder motivatie worden niet aangenomen. 

3. Uit alle aanmeldingen kiest de jury voor de categorieën: 1) Talent t/m 18 jaar van het jaar, 2) Sportprestatie van het jaar, 3) Coach van het jaar, 4) Sportwaarderingsprijs, de drie genomineerden.

4. De drie genomineerden worden op 16 maart 2020 gepubliceerd op deze website en de website van de gemeente Geldrop-Mierlo.

5. Van 16 maart 2020 t/m 12 april 2020 kunnen alle inwoners uit de gemeente Geldrop-Mierlo per categorie online stemmen op zijn of haar favoriet. Dit kan éénmaal per mailadres. Uit deze online stemming komt een top drie notering. De vakjury stemt ook onafhankelijk van elkaar, waaruit ook een top drie komt. De combinatie van beide uitslagen levert de winnaar op.

6. Tijdens het Sportgala op vrijdag 19 juni 2020 zijn de drie genomineerden per categorie aanwezig en worden de winnaars uitgeroepen.

 

De prijzen in vier categorieën:

1 Talent t/m 18 jaar van het jaar 
        Voorwaarde: Het talent moet geboren, getogen en/of inwonend zijn in de gemeente Geldrop-Mierlo.

2 Sportprestatie van het jaar
        Voorwaarde: De persoon moet geboren, getogen en/of inwonend zijn in de gemeente Geldrop-Mierlo.
        De ploeg / het team moet ingeschreven zijn in de gemeente Geldrop-Mierlo.

3 Coach van het jaar
        Voorwaarde: De coach moet coach zijn/geweest zijn van een sportteam uit de gemeente Geldrop-Mierlo.

4 Sportwaarderingsprijs
Deze prijs kan worden uitgereikt aan iedere actief betrokkene(n) van de (sport)club die je graag in het zonnetje wil zetten. Een bijzondere waardering aan degene(n) die zich op bijzondere wijze heeft/hebben ingezet, dan wel een bijzondere betekenis voor de sport heeft/hebben of heeft/hebben gehad.

        Voorwaarde: De persoon moet een aantoonbare bijdrage geleverd hebben aan het sport- / verenigingsleven in de
        gemeente Geldrop-Mierlo en bij voorkeur ook verbonden zijn aan een vereniging op het moment van de uitverkiezing. 

        Alle categorieen betreft inclusief sporten. Dit wil zeggen dat ook mensen/teams met een beperking (Uniek Sporten)
        kunnen worden aangedragen.

 

De periode
De prestatie zijn het afgelopen seizoen (1 september 2018 t/m 31 augustus 2019) geleverd. Voor de sportwaarderingsprijs geldt deze jaarperiode overigens niet.

Kampioenen
Tevens worden alle jeugdkampioenen/kampioensteams van het afgelopen jaar (2019) in het zonnetje gezet. U kunt de kampioenen online doorgeven via: www.leefgeldrop-mierlo.nl/LeefModule/Details/11572 (Activiteiten > Sportgala 2020 > Jeugdkampioen 2019)

 

Heeft u nog vragen?
Wij hebben er erg veel zin in en gaan ervoor zorgen dat het een evenement wordt om niet te vergeten. Hopelijk hebben we u ook al enthousiast kunnen maken. Noteer de datum alvast in uw agenda en vergeet niet om dit bericht binnen uw vereniging te verspreiden. Heeft u nog vragen, dan horen wij het graag via info@leefgeldrop-mierlo.nl.

Via onderstaande vragenlijst kunt u aangeven wie u graag wilt nomineren per categorie. U bent niet verplicht om voor alle categorieën een nominatie aan te dragen. 

Mocht u graag een bijdrage willen leveren in de voorbereiding richting het Sportgala 2020 of op de dag zelf? Dan horen we dat natuurlijk ook graag.

 

VANAF 1 JANUARI GAAT HET STEMFORMULIER OPEN EN KUNT U PERSONEN NOMINEREN.

 

Coach van het jaar

Datum Tijd
1 mrt 09:00 tot 23:00 uur

Sportprestatie van het jaar

Datum Tijd
1 mrt 09:00 tot 23:00 uur

Sportwaarderingsprijs

Datum Tijd
1 mrt 09:00 tot 23:00 uur

Talent t/m 18 jaar van het jaar

Datum Tijd
1 mrt 09:00 tot 23:00 uur

Contact

Leef Geldrop-Mierlo
Martine Sanders, Nijs van Bommel