Uniek Sporten

Inleiding

Sporten en bewegen is niet alleen gezond, maar ook erg leuk om te doen! Het is goed voor je conditie, je wordt er fit en vrolijk van én tijdens het sporten kun je sociale contacten opdoen. Uniek Sporten vindt daarom dat sporten voor iedereen belangrijk is, een beperking hoeft daarbij geen belemmering te zijn. 

 

Aanbod

Bij Uniek Sporten wordt er gewerkt vanuit regionale samenwerkingsverbanden die het sport aanbod voor mensen met een beperking bevorderen. Vanuit deze samenwerkingsverbanden worden sportaanbieders ondersteund die gehandicaptensport willen aanbieden, ook worden mensen met een beperking geholpen in het vinden van de juiste sport. Zo worden sporters en sportaanbieders met elkaar in contact gebracht. De samenwerkingsverbanden ofwel sportloketten bestaan uit diverse partners en hebben een werkwijze die aansluit bij de regionale behoeften. Voor meer informatie kun je terecht bij de contactpersoon in jouw regio. Zo worden de lijntjes kort gehouden en is een antwoord nooit ver weg!

Sinds januari 2019 is de gemeente Geldrop-Mierlo aangesloten bij het sportloket van Uniek Sporten Zuid-Brabant. De contactpersonen vanuit Leef! Geldrop-Mierlo met betrekking tot het lokaal Uniek Sporten aanbod of andere vragen zijn Anouk Houterman en Laura Withaar. Je kunt hen bereiken via anouk@sportstuif.nl / laura@sportstuif.nl of telefonisch via 088-633 20 80.

We proberen deze pagina continu te updaten met het meest recente aanbod van de verenigingen binnen de gemeente Geldrop-Mierlo. Wil je het meest up-to-date aanbod bekijken? Klik dan op de button 'Aanbod US-Brabant'. Hiermee wordt je door gelinkt naar de website van Uniek Sporten Brabant. Je kunt dan ook andere sport- en beweegaanbieders uit de regio Brabant bekijken, dus niet alleen uit de gemeente Geldrop-Mierlo.

Actuele aanbod Brabant

Afbeelding bij Actuele aanbod Brabant

Budo De Hechte Band

Afbeelding bij Budo De Hechte Band

RKSV Braakhuizen

Afbeelding bij RKSV Braakhuizen

HV De Vriendschap

Afbeelding bij HV De Vriendschap

Badmintonclub Geldrop

Afbeelding bij Badmintonclub Geldrop

EGS Aangepast Sporten

Afbeelding bij EGS Aangepast Sporten

SMBC

Afbeelding bij SMBC

Dansschool Samen Zijn

Afbeelding bij Dansschool Samen Zijn

De Doorzetters

Afbeelding bij De Doorzetters

TML Dommelstreek

Afbeelding bij TML Dommelstreek

Hartengym Geldrop

Afbeelding bij Hartengym Geldrop