Beursvloer - Sportcafé #2

Beursvloer - Sportcafé #2

Inleiding

Aangezien het Sportcafé #2 op dezelfde avond plaats zou vinden als de Beursvleur van Geldrop-Mierlo hebben we ervoor gekozen om op de beursvloer te gaan staan als Leef! Geldrop-Mierlo. Tijdens deze avond zullen wij onze menukaart verenigingen presenteren aan jou, maar ook voor de geïnteresseerde verdiepende ingaan op de Rookvrije Generatie.

Aanbod

Vanuit Leef Geldrop-Mierlo nemen we ook iemand mee vanuit de GGD Zuid-Oost Brabant. Zij gaat jullie (bij interesse) meer uitleg geven over het thema: ''Rookvrije Generatie''.

Wellicht hebben jullie als club of vereniging als eens nagedacht over het (deels) rookvrij worden. Er zijn meerdere opties om geleidelijk aan over te stappen naar een rookvrije sportvereniging. Je kunt bijvoorbeeld starten met een rookvrije zone, zoals een terras of bijvoorbeeld langs de velden bij de dug-outs of de spelersbank(en).

Kortom Marijke komt hier meer informatie over verschaffen en kan eventueel direct i.s.m. de buurtsportcoaches en de vereniging hierop doorpakken. Wij kunnen clubs of verenigingen ondersteunen in het (deels) rookvrij maken van je locatie.

Dus wil jij of jouw vereniging hier graag meer informatie over, kom dan zeker langs op deze avond! Onderaan deze pagina kunt u alvast de menukaart verenigingen doorbladeren.

 

 

Contact

Leef! Geldrop-Mierlo
Nijs van Bommel en Martine Sanders
Oudvensestraat 9
5731 SH Mierlo
E-mail: info@leefgeldrop-mierlo.nl

Foto Album

Sfeerimpressie: 1e Sportcafé, thema: vrijwilligersbeleid
Werkvorm: 1e Sportcafé met als thema vrijwilligersbeleid
Werksessie: 1e Sportcafé met als thema vrijwilligersbeleid

Downloads

Bestand downloaden