Fit&Pit wandel-/fietsroute

Afbeelding folder fit & pit

Lokaal preventieakkoord Geldrop-Mierlo Fit&Pit

Alle inwoners in Geldrop-Mierlo verdienen het om fit, gezond en gelukkig te leven in de eigen leefomgeving: thuis, op school, het werk en de vrije tijd. Gezondheid en een gezonde leefstijl zijn van onschatbare waarde. We richten ons daarbij meer en meer op preventie, het ‘voorkomen van’. Met als rode draad veerkracht en vitaliteit van inwoners en hun sociale omgeving om met veranderingen en tegenslag te kunnen omgaan.

Via verschillende initiatieven en diverse organisaties gebeuren er in Geldrop-Mierlo al veel goede dingen om mensen aan een gezonde leefstijl te helpen. Tegelijkertijd streven we ernaar preventie en gezondheid nóg meer onderdeel van het dagelijks leven te maken. Een gezonde leefstijl moet voor iedereen gemakkelijk en een gewoonte (kunnen) worden.

Het is belangrijk dat inwoners, lokale partners en gemeente elkaar daarvoor weten te vinden en de handen ineen slaan. Om dit te onderstrepen sluiten we het Lokaal Preventieakkoord ‘Geldrop-Mierlo FIT&PIT’ en brengen zo een beweging op gang naar een gezonder Geldrop-Mierlo voor en door iedereen. Klik hier om het document te bekijken.

Fit & Pit wandel- / fietsroute

Fiets of wandel door de mooie natuur en langs bijzondere bezienswaardigheden in de gemeente en ontdek wat voor moois de gemeente jou te bieden heeft!

Via onderstaande ''download'' kun je de wandel- / fietsroute downloaden. 

Contact

Downloads

PDF-document Fit & Pit wandel/fietsbrochure