Haalbaarheidsonderzoek

Afbeelding sportende senioren - golf

Beste vertegenwoordigers van diverse organisaties in Geldrop-Mierlo,

Onder de naam ‘ZZZZ-project’ – het Zijdezachte, Zinderende, Zenioren Zomerweken-project - werd in de afgelopen zomer een leuk en ludiek aanbod aan activiteiten aangeboden. De doelgroep bestond voornamelijk uit senioren. Het leidde achteraf tot mooie, positieve reacties van de mensen, die erbij waren. 

Duidelijk werd ook dat de gedachte om er in de toekomst meer werk van te maken een prikkelende uitdaging vormt. Na een evaluatiegesprek met wethouder Peter Looijmans, werd besloten om ondergetekende, één van de initiatiefnemers van het ZZZZ-project, de opdracht te geven een haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren. De gemeente ondersteunt dit initiatief van harte en wacht met belangstelling de uitkomsten van dit haalbaarheidsonderzoek af.

Een lijst met vragen werd samengesteld en u hierbij in een word-versie per mail aangeboden. Van harte hoop ik dan ook dat u tijd en energie vindt deze in te vullen met vooral uw creatieve ideeën en suggesties. Veel meer dan tien minuten tijd zal het u niet kosten! Met de resultaten ervan zal nagegaan worden of er in de komende zomervakantieperiode – in 2022 van 23 juli t/m 4 september - een vervolg gegeven kan worden aan het eerste kleinschalige initiatief. De signalen, die we ontvingen zijn ronduit positief.

Het eindrapport zal u te zijner tijd worden gemaild en vervolgens bekijken we op welke manier we hier aandacht aan kunnen besteden. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet contact met me op te nemen. Ik hoop serieus op uw positieve insteek én uw medewerking!

Tot slot: van harte hoop ik dat u en uw organisatie mee willen werken aan dit ZZZZ-project in onze zo mooie gemeente Geldrop-Mierlo. Voorts hoop ik op een snelle reactie, maar in ieder geval vóór 1 maart 2022. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet contact met mij op te nemen! 

Met een even vriendelijke alsook nú al een dankbare groet,

Met een vriendelijke groet,

Contact

Eric Kolen

06 - 54 22 54 84

Contactformulier