Inloopmiddag bij TTV Unicum

Inloopmiddag bij TTV Unicum

Inleiding

Tafeltennis voor iedereen.
Een nieuw initiatief van Tafeltennisclub Unicum.

Aanbod

Voor de meesten van ons zit de vakantie er al weer even op en breekt de dagelijkse routine weer aan. Veel mensen hebben op een camping van hun vakantie genoten. Heel vaak horen we dat ze daar getafeltennist hebben. Soms een toernooitje maar soms ook gewoon voor eigen plezier. Maar terug in Nederland komt het er niet meer van om te gaan tafeltennissen. Dat begrijpen we. Voor de meesten van ons geldt dat de dagelijkse drukke werkzaamheden en/of andere sporten alle tijd nodig hebben. Lid worden van een Club, je binden en soms zelf verplicht zijn om deel te nemen aan trainingen, competities enz. dat willen veel mensen niet.

TTV Unicum beschikt over een mooi en compleet tafeltenniscentrum in Geldrop. Een sportaccommodatie met niet alleen alle voorzieningen om te kunnen sporten maar ook waar je rond het sporten gezellig kan genieten van een drankje in de moderne kantine.

Wil je weer eens tafeltennissen, dat kan. Vanaf 29 september is Unicum een keer per maand op zondagmiddag open voor de recreatieve tafeltennissers. Voor een bescheiden bijdrage van €2,50 kan iedereen binnenlopen en komen tafeltennissen. Geen lidmaatschap, geen verplichtingen maar wel de lol van een potje tafeltennis. Ook leden van Unicum zijn aanwezig om, als je dat wil, met je te sparren en een potje te spelen.

Heb je zin om op zondag lekker bezig te zijn in een ontspannen omgeving, kom langs (alleen, met z’n tweeën of vieren) en ga een keer tafeltennissen. Maak kennis met de prachtige tafeltennissport en de geweldige accommodatie hier in Geldrop.

Op zondag 29 September vanaf 13:30 tot 16:00 is TTV Unicum open voor iedereen.
Ons adres is Kalanderstraat 19a in Geldrop.

Tot binnenkort!

Vrije inloopmiddag

Datum Tijd
29 sep 13:30 tot 16:00 uur

Contact

TTV Unicum
Erik Buring
Kalanderstraat 19a
5667 RA Geldrop
Website: www.ttvunicum.nl/

Foto Album

Foto bij Inloopmiddag bij TTV Unicum
Foto bij Inloopmiddag bij TTV Unicum
Foto bij Inloopmiddag bij TTV Unicum
Foto bij Inloopmiddag bij TTV Unicum