Jachtseizoen

Afbeelding True Friend

Jachtseizoen Challenge:

Op woensdag 28 juni vindt de Jachtseizoen Challenge van 2023 plaats; een super gave challenge die je niet wil missen. Op deze dag zullen twee boeven zich verstoppen in de gemeente Geldrop-Mierlo en LEEF! en TrueFriend hebben jouw hulp nodig.. Heb jij oog voor detail?, Ben jij een echte speurneus? Kan jij goed multitasken? Dan zoeken wij jou!

Meld je nu aan voor de Jachtseizoen Challenge

Bij deze challenge mag je groepjes maken van maximaal vier personen. Je dient je allemaal apart aan te melden via de groende knop hieronder, bij het kopje 'teamnaam' kan je jullie teamnaam doorgeven en dan zorgen wij dat jullie bij elkaar ingedeeld worden! Let op: De telefoonnummers worden die dag gebruikt om jullie hints te geven via een groepsapp met jou team. De telefoonnummers worden daarna uiteraard weer verwijderd.

Na de aanmelding krijg je een tijdslot, hou de informatie goed in de gaten!

Let op: je aanmelding is pas compleet als je de Truefriend app hebt gedownload en je jezelf individueel hebt aangemeld voor de Jachtseizoen Challenge. De True Friend app is makkelijk én gratis te downloaden. Je vindt de app in de App Store en in Google Play. Als je de app hebt gedownload maak je jouw eigen account aan. Ga daarna naar het blokje “Challenges” en geef je op voor Challenge #6!

Jachtseizoen challenge

Prijs: GRATIS
Doelgroep: Groep 7 & 8
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
28-06-2023 14:00 tot 16:30 uur Ergens binnen de gemeente Geldrop-Mierlo......

Contact

Leef! Geldrop-Mierlo, True Friend & Gemeente Geldrop-Mierlo

Lisanne Megens