LG Mierlo Snertloop

LG Mierlo Snertloop

Inleiding

Zoals ieder jaar organiseert LopersGroep Mierlo (LGM) in de winter een Snertloop. Deze Snertloop is een gezamenlijke sportieve activiteit van de Wandelaars, de Nordic Walkers en de Hardlopers. Zij zullen gedurende ruim anderhalf uur gezamenlijk een sportief programma doorlopen. Hopelijk vriest het dan dat het kraakt. Kinderen zijn ook welkom.

Aanbod

Dit jaar is er gekozen voor een oriëntatietocht waarbij het accent ligt op samen wandelen in groepen. Gedurende de tocht zullen unieke plekken van Mierlo en de directe omgeving worden aangedaan. Neem je mobieltje mee als je dat hebt, om foto’s voor de opdrachten te kunnen maken. Het is raadzaam om geschikte kleding en schoeisel aan te trekken, het kan koud en drassig zijn.

Welke groep maakt de slimste keuzes en legt deze vast op foto’s, als bewijs voor de jury? Want natuurlijk zit er een wedstrijdelement in.

Na het sportieve element komen we weer bij elkaar bij camping De Sprink om onder het genot van een kom snert en een drankje gezellig samen te zijn. De jury zal dan de winnende groep bekendmaken en de prijzen uitreiken.

Omdat de catering enige voorbereiding nodig heeft willen we je vragen om zo snel mogelijk aan te geven of je komt. Ook niet-LGM-leden zijn welkom, tegen een kleine vergoeding van €2,- (ter plekke te betalen).

Datum: zondag 26 januari 2020.
Tijd: 9:30 – 9:45 uur: inloop met koffie,
        9:45 – 10:00 uur: instructie en vertrek van de groepen.
Waar: camping De Sprink, Kasteelweg 21, 5731PK Mierlo.
Kosten: € 2 p.p., maar voor kinderen en LGM-leden is de deelname gratis.

Snertloop van Lopersgroep Mierlo

Datum Tijd
26 jan 09:30 tot 11:30 uur

Contact

Lopersgroep Mierlo
Kasteelweg 21
5731 PK Mierlo
E-mail: info@lopersgroepmierlo.nl

Foto Album

Snertloop 2019
Bron: Website Lopersgroep Mierlo - Snertloop 2019
Bron: Website Lopersgroep Mierlo - Snertloop 2019