Opening Rookvrij Sportpark

Opening Rookvrij Sportpark

Inleiding

Gehele Sportpark ‘t Oudven wordt rookvrij

Het eerste rookvrije Sportpark van de gemeente Geldrop-Mierlo is een feit. In september 2019 wordt de rookvrije zone van Hockeyclub Mierlo in samenwerking met de andere verenigingen op Sportpark ’t Oudven vervangen door een geheel rookvrij Sportpark!

 

Aanbod

Hockeyclub Mierlo, de initiatiefnemer van dit rookvrije Sportpark heeft in samenwerking met Lopergroep Mierlo, Korfbalvereniging Midako, gilde Sint Barbara en gilde Sint Catharina het traject op sleeptouw genomen. Ook de buurtsportcoaches van Leef Geldrop-Mierlo ondersteunen dit mooie initiatief en helpen in het voortraject mee met de organisatie van de opening. Hockeyclub Mierlo is op het gebied van gezondheid, bewegen en voeding sowieso een goed voorbeeld. Zij hebben namelijk ook een gezonde sportkantine.

Op zaterdagmiddag 28 september zal om 15:00 uur het Rookvrije Sportpark officieel geopend worden door de wethouder Sport, Peter Looijmans. Tevens zal er een afgevaardigde namens de GGD Brabant Zuid-Oost aanwezig bij dit prachtige initiatief. Zij zal de opening vastleggen door middel van korte interviews en vlogs.

Wil je komen kijken? Je bent van harte uitgenodigd op zaterdag 28 september om 15:00 uur.

Sportpark ’t Oudven
Oudvensestraat 9
5731 SH Mierlo

 

Wil jij als vereniging of sportpark ook een rookvrije generatie? De buurtsportcoaches van Leef Geldrop-Mierlo kunnen jou ondersteunen in dit traject. Je kunt contact opnemen via info@leefgeldrop-mierlo.nl of 088-633 20 80.

Opening Rookvrij Sportpark 't Oudven

Datum Tijd
28 sep 15:00 tot 16:00 uur

Contact

HC Mierlo
Website: www.hcmierlo.nl/
Facebook: www.facebook.com/hcmierlo
Twitter: twitter.com/HCMierlo
Instagram: instagram.com/HCMierlo

Foto Album

Foto bij Opening Rookvrij Sportpark
Foto bij Opening Rookvrij Sportpark
Foto bij Opening Rookvrij Sportpark
Foto bij Opening Rookvrij Sportpark
Foto bij Opening Rookvrij Sportpark