Urban Dance Battle Brabant

Urban Dance Battle afbeelding en logo

šŸ”„ Ga voor goud! 

Ben jij tussen de 8 en 16 jaar? Heb jij talent voor streetdance of breakdance? Wil jij nóg beter worden? De vetste moves kunnen maken? 

Dan is Urban Dance Battle Brabant iets voor jou! Je krijgt 8 weken les na schooltijd en de beste teams nemen het tegen elkaar op in de finale. De lessen starten in maart 2022 in Geldrop en Mierlo. Op jouw school of in een dansschool bij jou in de buurt. Het is een competitie, dus alleen de beste teams gaan door naar de finale battle. Daar neem je het op tegen de beste teams uit de regio van jouw leeftijdsgroep. Voor de winnaars zijn er mooie prijzen te winnen. 

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en gratis! Meld je aan om op de hoogte blijven en wees erbij. Aanmelden doe je hier!

De planning vind je onderaan deze pagina. 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

In samenwerking met Downtown Promotion, jongerenwerk LEV groep, omliggende dansscholen (Dance Infinity, B4Real, de Wiele) en de gemeente Geldrop-Mierlo gaan wij dit project tot een succes brengen. 

Dit hele project wordt mogelijk gemaakt door Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld Geldrop-Mierlo, dankzij een particuliere gift. Lees hier alles erover. 

Foto Album

Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur
Logo Stichting Leergeld Geldrop-Mierlo
Afbeelding Urban Dance Battle Brabant

Downloads

PDF-Document informatie Urban Dance Battle Brabant