Vitaal ouder worden

Foto senioor die sportfles vast heeft

Informatiemarkt “Vitaal ouder worden”
Geldrop 26 juni 2022

Beste potentiële kraamhouder,

Op zondag 26 juni organiseren Vitalis, Wooninc., de LEV-Groep en Leef Geldrop-Mierlo de eerste informatiemarkt in de gemeente Geldrop-Mierlo met als thema: “Vitaal ouder worden”. Deze zal plaatsvinden op het WoonincPlusVitalis complex ‘Kastanjehof’. Dit gaat om de editie die vorig jaar is verplaatst in verband met Corona.

Doel

Het doel van de markt is om 55 -plussers uit Geldrop-Mierlo van relevante en interessante informatie te voorzien op een toegankelijke en plezierige manier. Door verschillende partijen bij elkaar te brengen, willen we senioren, familieleden, mantelzorgers etc. mogelijke oplossingen laten zien voor een hulpvraag of algemene informatie verstrekken rondom het thema ”vitaal ouder te worden”.

Opzet

De markt staat gepland van 11.00 uur tot 16.00 uur en zal deels binnen en deels buiten plaatsvinden. Deze kramen zijn voorzien van een luifel.

Alle deelnemende partijen brengen informatie over zorg, producten, praktische hulp of activiteiten passend bij de doelgroep. Naast de kramen, zullen er ook workshops / seminars gegeven worden die passen bij het thema vitaal ouder worden. Iedereen uit Geldrop en Mierlo is welkom. Voor senioren zullen er ook pendelbusjes rijden vanaf een aantal locaties. Er zullen looproutes zijn en bewegwijzering.

Deelnemen

Wilt u ook deelnemen en deze fantastische kans benutten? Reageer dan zo snel mogelijk op deze mail, maar uiterlijk voor 8 mei 2022. 

Beantwoord daarin voor ons de volgende vragen:

  • Wat is de naam van uw organisatie
  • ½ Kraam of een hele kraam (achter een halve kraam kan slechts 1 persoon)
  • Komt u met 1 of 2 personen
  • Heeft u stroom nodig
  • Wilt u in plaats van een kraam een workshop geven, geef dit aan.

Er zijn een beperkt aantal kramen van 2 meter beschikbaar. U kunt de locatie van uw kraampje helaas niet kiezen en kramen mogen niet worden verzet. Vol = vol.

Voor u als zorgpartij / non-profit organisatie zijn er geen kosten verbonden aan het evenement.

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, maar wel flyers/folders willen afgeven kan dat natuurlijk ook. Ook dit tijdig met de organisatie af stemmen.

Er is betaalde catering beschikbaar via Kastanjehof. Ook koffie/thee en broodjes zullen beschikbaar zijn via de bar van Kastanjehof. U krijgt van de organisatie een aantal consumptiebonnen.

Netwerkborrel

Aan het einde van de dag sluiten we gezamenlijk af met een gezellige netwerkborrel.

Aanmelden via:

j.van.schaik@vitalisgroep.nl / 06-30190404

geldrop-mierlo@levgroep.nl / 06-41516453

Hopelijk tot 26 juni op het Kastanjehof!

Contact

Vitalis, Wooninc, LEVgroep, Leef Geldrop-Mierlo

J. van Schaik en Ellen van Bree