Wandelchallenge

Wandelchallenge

Inleiding

Diabetes Challenge in aangepaste vorm!

Voor mensen met diabetes en iedereen die met wandelen aan zijn/haar gezondheid wil werken

De Nationale Diabetes Challenge of zoals wij deze altijd noemen: Wandelchallenge Geldrop-Mierlo, kan helaas niet doorgaan zoals wij vanuit LOGO, zorgverleners Geldrop-Mierlo en Leef! Geldrop-Mierlo hadden gewild. Maar gelukkig hebben we een aangepast programma!

Het is ons doel jou in beweging te brengen en te houden. Daarom bieden wij je vanaf 4 juni as gratis een alternatief wandelprogramma aan: 'Jouw Wandeluitdaging'.

Het programma

'Jouw Wandeluitdaging' is het online wandelprogramma dat jou uitdaagt en helpt wekelijks, zelfstandig te wandelen op een niveau dat bij jou past. Via de mail ontvang je elke maand een wandelschema met wandeltrainingen en -tips via de Bas van de Goor Foundation. Wij houden binnen Geldrop-Mierlo ook contact met elkaar via online bijeenkomsten op de donderdagavond om 19:00 uur. Op het moment dat we weer als groep zonder beperkende maatregelen mogen trainen staan de trainers van LOGO weer klaar om dit op te pakken!

Wandelen op je eigen niveau

Of je nu begint met wandelen, jouw huidige wandelniveau wilt behouden, of op wilt bouwen naar een grotere afstand: we helpen je graag. Meld je gratis aan en maak zelf de keuze voor een wandelschema dat past bij jouw niveau.

Beginnende wandelaar

Je kunt al 10 minuten aaneengesloten wandelen. In een half jaar tijd werk je toe naar een afstand van 5 kilometer.

Op niveau blijven

Een half jaar lang stimuleren we je te blijven wandelen op jouw niveau van 5, 10, 15 of 20 kilometer.

Niveau uitbreiden

In een half jaar werk je toe naar een grotere afstand van 10, 15 of 20 kilometer.

Meld je aan!

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@leefgeldrop-mierlo.nl. Wij zullen je dan wegwijs maken in het afronden van jouw aanmelding én op deze manier kunnen we je op de hoogte houden van de online bijeenkomsten. Voor overige vragen kun je hier natuurlijk ook terecht.

Contact

Leef! Geldrop-Mierlo
Anouk Houterman of Laura Withaar
E-mail: info@leefgeldrop-mierlo.nl
Telefoon: 088-6332080
Facebook: www.facebook.com/leefgeldropmierlo
Twitter: twitter.com/Leef_GeldropM
Instagram: instagram.com/Leefgeldropmierlo

Downloads

Poster voor de Diabetes Challenge