Nationale Buitenspeeldag

Buitenspelende kinderen op grasveld

Inleiding

20-05-2020

De Nationale Buitenspeeldag staat weer voor de deur!

Buitenspelen is super belangrijk, ook nu! Daarom organiseren kinderzender Nickelodeon en Jantje Beton ook dit jaar weer de Nationale Buitenspeeldag. Deze 13e editie belooft een historische dag te worden. Wij roepen alle kinderen op om woensdagmiddag 10 juni buiten te spelen.

De Buurtsportcoaches van Leef! Geldrop-Mierlo verzorgen deze middag een sportief programma voor de basisschoolgaande jeugd. Op 10 juni kun je van 14:30 tot 16:00 uur deelnemen aan een spelenkermis op het grasveld bij basisschool de Regenboog in Geldrop. Deze middag ga je 15 verschillende spellen spelen die je allemaal kunt afstrepen op jouw eigen stempelkaart.

Er is slechts plek voor 30 kinderen vanwege de maatregelen rondom het corona virus, daarom is het extra belangrijk dat jij jezelf aanmeld. Aanmelden doe je via www.leefgeldrop-mierlo.nl. Je gaat naar de tegel ‘Activiteiten aanbod’ en klikt vervolgens op ‘Nationale Buitenspeeldag’. Zodra je bent ingeschreven ontvang je een bevestiging vanuit Leef! Speel jij met ons mee?