Sponsor rit René Verleg

Sponsor rit René Verleg

Inleiding

Zaterdag 9 mei heb ik in samenwerking met TML Dommelstreek 112,5 kilometer met een gemiddelde van 21,8 kilometer per uur gereden voor de Geldropse zorgverleners van verzorgingstehuizen De Akert en Berkenheuvel. Ik heb deze tocht afgelegd op m’n handbike.

Ik ben op het idee gekomen omdat ik het hele jaar heb getraind voor de Ronde van Geldrop en de HomeRide, beide evenementen zijn door de corona crisis niet doorgegaan. Ik ben dit gaan doen, omdat ik vind dat de zorgverleners van de verzorgingshuizen niet alleen met de corana crisis te maken hebben, maar dat daar ook mensen overlijden aan de eenzaamheid, omdat ze geen bezoek van familie en dergelijke krijgen.

Van het opgehaalde geld ga ik lunchbonnen bestellen, zodat de horecabedrijven op het horecaplein in Geldrop hier ook nog een graantje van meepikken. Ook zij hebben het erg zwaar op dit moment.

Maar ook hoop ik dat ik met deze actie het handbiken in onze regio op de kaart heb gezet en dat er meer handbikers richting onze vereniging TML Dommelstreek komen en zich willen aansluiten bij deze fantastische club.

Tot nu toe staat de teller op €1327,68 euro, maar het bedrag kan nog oplopen, omdat de actie tot en met 16 mei doorloopt op:

www.whydonate.nl/fundraising/handbike-tocht-voor-de-geldropse-zorgverleners/nl/

Foto Album

Foto bij Sponsor rit René Verleg
Foto bij Sponsor rit René Verleg
Foto bij Sponsor rit René Verleg