Voor sportaanbieders

Inleiding

Leef zet zich in voor een gezonde en actieve gemeente Geldrop-Mierlo door beweging en gezonde voeding toegankelijk en aantrekkelijk te maken. Een goede samenwerking met alle sportaanbieders in Geldrop-Mierlo is hiervoor essentieel. Onze inspanningen in deze samenwerking zijn gericht op het werven, verwelkomen en behouden van leden. Idealiter staan we klaar om jullie te ondersteunen bij vragen en behoeften die binnen jullie vereniging spelen.

Lokaal Sportakkoord

Ik wil graag meer weten over het budget voor de uitvoering van het Lokaal Sportakkoord!

Preventie Akkoord

Een gezond en gelukkig leven is voor iedereen verschillend, en sommigen bereiken dit gemakkelijker dan anderen.

Met de website van Fit&Pit streven we ernaar om een gezond en gelukkig leven in Geldrop-Mierlo eenvoudiger en aantrekkelijker te maken. We richten ons op elementen die bijdragen aan plezier en welzijn. Hoewel er natuurlijk uitdagingen en belemmeringen zijn, richten we ons op wat er wél mogelijk is.

Op deze pagina vind je het preventieakkoord opgesteld door de GGD Brabant Zuid-Oost. Samen met verschillende partners werken we in diverse teams aan de pijlers die in het preventieakkoord worden beschreven, met als doel de inwoners van de gemeente Geldrop-Mierlo fitter te maken en te houden.

Hoe kunnen we jouw vereniging ondersteunen? Hoe kan ik nieuwe leden aantrekken?
Hoe gastvrij is mijn vereniging? Hoe behoud ik leden bij mijn vereniging? Hoe maak ik het aanbod in de kantine gezonder? Hoe maak ik mijn vereniging toegankelijker voor aangepaste sporten? Waar kan mijn vereniging subsidies aanvragen? Welke bijeenkomsten, opleidingen en cursussen zijn beschikbaar voor vrijwilligers van mijn vereniging? Wat zijn succesvolle voorbeelden van samenwerkingen met andere sportaanbieders? Is er financiële ondersteuning beschikbaar voor de opleiding van trainers/coaches binnen de gemeente?

Aanbod

https://www.fitenpitgeldropmierlo.nl/

Filteren op tags
Filteren op kernen
Filteren op sectoren
Subsidie overzicht
Menukaart Verenigingen
Wat doen wij voor u?
Verenigingsondersteuning
Lokaal Sportakkoord